Over ons

Quetzales staat voor een uniek en ruim aanbod aan bloempotten, plantenbakken, rieten manden, glazen vazen en decoratie aan zeer betaalbare prijzen. We volgen de laatste trends qua vormen, materialen en stijlen. Vandaar dat we ons assortiment 2 maal per jaar (januari en juni) updaten met +/- 600 nieuwigheden.

Quetzales is het geesteskind van Herman Nissens en Carine Vanrechem. Wat in 1979 begon als een kleinschalige bloemenzaak groeide in 1987 uit tot een professionele en klantgerichte groothandel in bloempotten, plantbakken en toebehoren. We leveren aan bloemwinkels, decoratiezaken en tuincentra wereldwijd. Quetzales dankt zijn naam aan het eerste land van waaruit geïmporteerd werd, namelijk Guatemala. Vandaag importeren wij uit China, India, Indonesië, Portugal en een eigen productie in Vietnam en de Filipijnen.

Het bedrijf wordt vandaag geleid door Carine. Carine staat naast het zakelijke ook in voor het creatieve gedeelte. Quetzales is een familiebedrijf waar passie, expertise en klantgerichtheid centraal staan.

KLANTGERICHT

Gegroeid vanuit een vroegere bloemenzaak, weet Quetzales als géén ander het belang van de juiste potten of bakken voor jouw bloemen of planten. De juiste pot aan de juiste prijs voegt niet alleen een kleurrijke noot toe aan jouw bloemen of planten, het creëert toegevoegde waarde voor jouw zaak.

Quetzales biedt daarom een ruim aanbod potten en plantenhouders voor elk interieur aan zeer betaalbare prijzen zonder de huidige trends uit het oog te verliezen. Naast potten uit naturelle kleuren , bieden we ook elegante en stijlvolle potten gemaakt uit vernieuwende materialen en ontstaan uit verrassende ontwerpen. Ideaal om te verwerken in complete bloemstukken maar ook zeer geschikt voor losse verkoop

ONZE MISSIE

Quetzales doet er alles aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen door continue te verbeteren en door hen steeds nieuwe en unieke potten en plantenhouders te bieden,  gemaakt van kwaliteitsmaterialen die betaalbaar zijn.

ONZE VISIE

Potten en plantenbakken betaalbaar maken zonder de trends uit het oog te verliezen.