Buitenpotten

Polystone bestaat uit onverzadigde kunsthars gemengd met steengruis, maar met het uiterlijk van natuursteen. Deze bakken zijn modern, licht, duurzaam en vorstbestendig. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

Deze bloempotten zijn een prachtige toevoeging voor huis en tuin. Het ontwerp en de kleur van de beton bloempotten geven deze een moderne en tijdloze uitstraling. Ze zijn vervaardigd uit cement en dus vorstbestendig.

De moderne structura plantenbakken hebben een rustig en toch eigenzinnig design. De verschillende modellen met hun ruwe afwerking dragen op iedere locatie bij aan een warme, vriendelijke sfeer. Ze zijn vorstbestendig en beschikbaar in beige en donker-bruin.

Deze strakke, wit gelakte plantenhouders zijn ideaal voor tuin of terras. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat deze plantenbakken licht zijn qua gewicht en vorstbestendig. Er zijn vele afmetingen beschikbaar.

Moderne ronde bloempotten met een authentieke en rustieke uitstraling. Zowel leuk voor binnen als buiten. Vervaardigd uit vorstbestendige glazuur en beschikbaar in 4 kleuren: rood, zwart, dirty white, white.