Binnenpotten

Binnenpotten met een modern en simplistisch design dat past in ieder interieur of exterieur. Door het strakke en gladde design creëer je de perfect Urban Jungle.

Witte bloempotten met grafisch motief vervaardigd uit keramiek, geïnspireerd door traditioneel vakmanschap én met de nodige elegantie.

Bloempotten gemaakt van keramiek en daarna geglazuurd in de kleur mint. De bovenrand is onbewerkt waardoor een afwijkende lijn ontstaat die mooi aansluit op de horizontale lijnen van het glazuur.

Deze hippe bloempotten geven ieders huis of tuin een trendy sfeertje. De binnenpotten hebben een strak en zuiver hedendaags uiterlijk en zijn gemaakt van steen.

Omhels de imperfectie ! Met een focus op asymmetrie, authenticiteit en de natuur accepteert wabi sabi dat niets blijft zoals het is..

Elegante hangende bloempotjes uit glas, beton, steen of riet. Gemakkelijk op te hangen met lederen touwtjes, decoratief ophangkoord of macramé. Perfect om elk interieur een extra touch te geven !

Stevige stenen bloempotten in rietlook (soms afgewerkt met macramé) inspelend op de trend van natuurlijke materialen zoals riet, raffia en bamboe in de mode en interieur.